Ascaro-Drönare-6_Redigerad.jpg

Event och stora sällskap

Behöver ni en fantastisk plats för er sommarfest med kollegorna, after work, events, födelsedagsfest eller cocktailmingel? Vi erbjuder en unik och exklusiv atmosfär med möjligheter för frukost, lunch och kvällsevenemang fram till 01.00.

Vi ser fram emot att hjälpa er att skapa ett perfekt arrangemang. Varmt välkomna!

Eventytan

Naboterrassens eventyta är belägen en trappa ner. Här finns plats för upp till 120 personer som minglar och 70 personer sittandes. Ytan är utrustad med en bar och parasoller för skydd vid lätt regn. Dessutom erbjuder vi möjligheten att hyra ljudsystem för egen musik och DJ-utrustning. 

Under “menyer” hittar ni sällskapsmenyerna.

Under Pergolan

På den övre terrassen med utsikt över den ikoniska NK-klockan erbjuder vi en semiprivat plats helt under tak med värmelampor och regnskydd vid dåligt väder. ”Under Pergolan” tar 12 - 25 personer sittandes och upp till 40 minglandes.

Under “menyer” hittar ni sällskapsmenyerna.

Övre däck eller hela taket

Vi erbjuder även möjligheten att reservera hela terrassen eller endast övre däck för ditt speciella tillfälle. Skicka oss en förfrågan för att få detaljer om tillgänglighet, priser och eventuella specialarrangemang.

I största möjliga utsträckning serveras våra rätter på ekologiska palmbladstallrikar tillverkade av förnyelsebara råvaror som är biologiskt nedbrytbara.

Gillar du våra möbler? Besök beboobjects för hela sortimentet.

Ascaro-Drönare-2_redigerad

öppettider

  1. mån - ons
  2. tor
  3. fre - lör
  4. sön

Våra öppettider varierar över säsongen och väder kan påverka.